Protezy stałe czy ruchome? Co, jak, gdzie, kiedy.
autor: konot » 09 lut 2024, 14:15
Z własnego doświadczenia wiem że lody rzemieślnicze w lokalu gastronomicznym to strzał w dziesiątkę. Mogę Ci polecić współpracę z
https://sweetlod.pl/ W ich ofercie znajdziesz ponad 200 smaków które łączą w sobie tradycyjne receptury z nowoczesną technologią produkcji. Ich lody wytwarzane są ręcznie, od początku do końca. Można im zaufać.
-
konot
- Weteran
-
- Posty: 2848
- Rejestracja: 14 gru 2018, 23:14
- Płeć: Mężczyzna
- Jestem: Inna osoba
- Tytuł / Specjalizacja: -
- Kierunek studiów: -
- Rok studiów: -
- Miasto uczelni: -
- Uczelnia: -
- Pracuję: Nie
Wróć do Protetyka i implanty
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości