Jeśli to Twoja pierwsza wizyta kliknij tutaj, aby zapoznać się z FAQ (Najczęściej Zadawane Pytania), oraz tutaj, by zapoznać się z regulaminem.
Aby korzystać z forum musisz się zarejestrować.
Jeśli jesteś już użytkownikiem forum, zaloguj się w polu niżej:
Dwa tym temu usunięto mi 6 do dziś nie było problemu,ale dzisiaj zaczęła mi z tej dziury lecieć krew i pojawiła sie taka krwista galaretka w tym miejscu. Co chwile krwawię .pomocy,,
Też tak miałam po usunięciu 8. Po prostu jadłam i bardzo mocno się uraziłam w to miejsce, gdzie był ząb. Strasznie mnie to bolało, ale zarosło się ostatecznie bardzo ładnie.
Dwa dni to zbyt krótko, żeby dziąsło się zrosło... Jeśli nie masz dużego krwotoku i ewentualne szwy wyglądają ok, ja bym się nie przejmowała i po prostu przerzuciła nie nieco bardziej ,,płynną" dietę
W jaki sposób Wy dbacie o swoje zdrowie? Czy poddajecie się regularnym badaniom? Osobiście chciałbym Wam polecić stronę https://vivomed.pl/uslugi-medyczne/powiekszanie-penisa/ , na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego centrum medycznego Vivomed, które specjalizuje się np. w andrologii.